Wie ben ik

Ik ben Jacqueline Toma,

Psychodynamisch kindercoach, opvoedopsteller, gezinscoach en Trainer in omgaan met pesten, sociale vaardigheidstrainingen, weerbaarheidstrainingen, omgaan met elkaar en Kragt training.

Ik woon samen met mijn partner en 3 kinderen (resp. 9, 13 en 15 jaar) in Woerden.

 

Na jarenlang volwassenen begeleiden, coachen, matchen en trainen in het bedrijfsleven, ging mijn interesse ook uit naar de leefwereld van kinderen. Bij de Academie voor Pychodynamica heb ik de opleiding tot psychodynamisch kindercoach gevolgd en met succes afgerond. Dat was het begin van het ontstaan van mijn eigen praktijk Zon. Je kan mij vinden in de leefwereld van de volwassenen, ouders, kinderen, pubers en adolescenten.

Ik heb me na deze opleiding onder andere gespecialiseerd in opvoedopstellingen . Omdat niemand zo verbonden is met een kind als de ouder zelf.  Als er iets met de kinderen is, iets niet lekker loopt in het gezin of een ouder voelt zich niet stevig staan,  kan een opstelling meer duidelijkheid bieden. Waar komt het gedrag vandaan?

Daarnaast wilde ik met mijn praktijk iets extra's bieden voor kinderen die te maken hebben met pestsituaties, kinderen die zich niet zo makkelijk kunnen uiten, kinderen die moeilijk contact maken en lastig vriendjes kunnen maken en behouden.

Via de Stichting Omgaan met Pesten heb ik mij gespecialiseerd als trainer omgaan met pesten. Kinderen leren beter omgaan met pesten, waardoor zij er minder last van hebben. Dat betekent dus ook dat er minder kans is op de nare gevolgen van pesten zoals angst, onzekerheid, depressieve gevoelens en verminderde schoolprestaties.

Wees vooral nieuwsgierig en kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

CV

PAF (in opleiding)

Trainer Sociale vaardigheidstraining Roos & Tom en Sarah & Jerom

Groepsgeluk

Trainer Omgaan met Pesten

Opvoedopstellingen

Trainer Kragt

Psychodynamisch kindercoach